Zapraszamy w środę 6.01.2021 na godz. 12:00

na Plac Wolności

Zapraszamy starszych i młodszych

niezależnie od pogody!

Uśmiech na twarzy

obowiązkowy ;-)

Informujemy, że:

1. Administratorem przetwarzanych danych osobowych jest Fundacja Więcej Poznania z siedzibą przy ul. Wszystkich Świętych 5/4 w Poznaniu (61-843), adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

2. Celem przetwarzania otrzymanych danych jest wysyłka Newslettera Fundacji oraz realizacja jej celów statutowych.

3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.:  po 25 maja 2018 r. – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

4. Podanie danych jest dobrowolne i uzyskane bezpośrednio od osoby, której dane dotyczą.

5. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim tylko w celu realizacji zadań wynikających z przygotowania, wysyłki i obsługi Newlettera . Odbiorcami danych mogą być również  instytucje upoważnione z mocy prawa.

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

8. Dane osobowe zgromadzone w celu realizacji wysyłki Newslettera będą przechowywane przez Administratora do momentu realizacji tego celu lub cofnięcia Pana/Pani zgody na ich przetwarzanie.

9. Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami. 

Zapraszamy wszystkich w środę 6.01.2021 na 12:00 na Plac Wolności w Poznaniu!

Wesprzyj nas



Zobacz dlaczego potrzebujemy Twojej pomocy

Darowizna zostanie przekazana dla: Fundacja Więcej Poznania, REGON 302054491, KRS 0000410926, NIP 7831686587

Patronat
Metropolita Poznański Abp Stanisław Gądecki
Przewodniczący Rady Miasta Poznania Grzegorz Ganowicz
Dofinansowanie
 
Archidiecezja Poznańska

Zaprzyjaźnione aplikacje

drogowskaz

Drogowskaz Diecezjalny + Śpiewnik Orszakowy

Archidiecezja Poznańska jako pierwsza w Polsce uruchomiła aplikację mobilną dla wiernych o nazwie „Drogowskaz". Dzięki aplikacji łatwo znajdziemy najbliższą Mszę Świętą, spowiedź, sprawdzimy podstawowe informacje o interesującej nas parafii.

W aplikacji znajdziesz też zakładkę poświęconą Orszakowi, wraz ze śpiewnikiem!

5minut

5 minut z Bogiem

Aplikacja „5 minut z Bogiem” to elektroniczna forma modlitewnika, wydawanego od początku 2017 r. jako bezpłatny dodatek do tygodnika „Przewodnik Katolicki”. Modlitewnik został przygotowany po to, aby Bóg w naszym życiu miał swoje pięć minut. Od tych kilku chwil zależy dobre przeżycie całego dnia.

Na każdy dzień proponujemy m.in. jeden z psalmów, Ewangelię czytaną danego dnia na Mszy św., rozważanie i chwilę refleksji.

Ciekawostki

Organizatorzy
  • cafe misja s
  • fundacja wiecej poznania s
  • fara s
Szkoły partnerskie
  • gimnazjum stanislawa kostki s
  • pijarzy s
  • szkoła skrzydła poznań
  • szkoła baletowa
  • viii lo poznań
Partnerzy
  • misyjne s
  • gra miejska s
  • caritas s
  • fundacja barbary nowak s
  • przewodnik katolicki s
  • RycerzeKolumba s
  • emaus s
Wspierają nas
  • terlan
  • aghter s
  • avanti s
  • foabueono s
  • m team s
  • misyjne s
  • music service s
  • solmedia s
  • sound lights s
  • swarmat
  • Jacek Tomczak
  • mo design
  • galeria tumska
Copyright © 2010-2020 orszakpoznan.pl
Design by: Joomla: Solmedia