Zapraszamy w środę 6.01.2021 na godz. 12:00

Zapraszamy starszych i młodszych

niezależnie od pogody!

Uśmiech na twarzy

obowiązkowy ;-)

Informujemy, że:

1. Administratorem przetwarzanych danych osobowych jest Fundacja Więcej Poznania z siedzibą przy ul. Wszystkich Świętych 5/4 w Poznaniu (61-843), adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

2. Celem przetwarzania otrzymanych danych jest wysyłka Newslettera Fundacji oraz realizacja jej celów statutowych.

3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.:  po 25 maja 2018 r. – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

4. Podanie danych jest dobrowolne i uzyskane bezpośrednio od osoby, której dane dotyczą.

5. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim tylko w celu realizacji zadań wynikających z przygotowania, wysyłki i obsługi Newlettera . Odbiorcami danych mogą być również  instytucje upoważnione z mocy prawa.

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

8. Dane osobowe zgromadzone w celu realizacji wysyłki Newslettera będą przechowywane przez Administratora do momentu realizacji tego celu lub cofnięcia Pana/Pani zgody na ich przetwarzanie.

9. Administrator dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami. 

Zapraszamy wszystkich w środę 6.01.2021 na 12:00 do uczestniczenia w Orszaku online.

Wesprzyj nas



Zobacz dlaczego potrzebujemy Twojej pomocy

Darowizna zostanie przekazana dla: Fundacja Więcej Poznania, REGON 302054491, KRS 0000410926, NIP 7831686587

Patronat
Metropolita Poznański Abp Stanisław Gądecki
Przewodniczący Rady Miasta Poznania Grzegorz Ganowicz
Dofinansowanie
ip logo poziom1 cmyk

Zaprzyjaźnione aplikacje

drogowskaz

Drogowskaz Diecezjalny + Śpiewnik Orszakowy

Archidiecezja Poznańska jako pierwsza w Polsce uruchomiła aplikację mobilną dla wiernych o nazwie „Drogowskaz". Dzięki aplikacji łatwo znajdziemy najbliższą Mszę Świętą, spowiedź, sprawdzimy podstawowe informacje o interesującej nas parafii.

W aplikacji znajdziesz też zakładkę poświęconą Orszakowi, wraz ze śpiewnikiem!

5minut

5 minut z Bogiem

Aplikacja „5 minut z Bogiem” to elektroniczna forma modlitewnika, wydawanego od początku 2017 r. jako bezpłatny dodatek do tygodnika „Przewodnik Katolicki”. Modlitewnik został przygotowany po to, aby Bóg w naszym życiu miał swoje pięć minut. Od tych kilku chwil zależy dobre przeżycie całego dnia.

Na każdy dzień proponujemy m.in. jeden z psalmów, Ewangelię czytaną danego dnia na Mszy św., rozważanie i chwilę refleksji.

Ciekawostki

Organizatorzy
  • cafe misja s
  • fundacja wiecej poznania s
Szkoły partnerskie
  • gimnazjum stanislawa kostki s
  • pijarzy s
  • szkoła skrzydła poznań
  • szkoła baletowa
  • viii lo poznań
Partnerzy
  • misyjne s
  • gra miejska s
  • caritas s
  • fundacja barbary nowak s
  • przewodnik katolicki s
  • RycerzeKolumba s
  • emaus s
Wspierają nas
  • terlan
  • aghter s
  • avanti s
  • foabueono s
  • m team s
  • misyjne s
  • music service s
  • solmedia s
  • sound lights s
  • swarmat
  • Jacek Tomczak
  • mo design
  • galeria tumska
Copyright © 2010-2021 orszakpoznan.pl
Design by: Joomla: Solmedia